Se vidimo naslednje leto, hvala za nove prijatelje…

Stavek, ki ga po zaključku projekta največkrat slišimo. Za konec zanimivega in aktivnosti polnega tedna je prav, da se srečamo…

Zato ima Slovenija kamp zaključno prireditev. Zadnji dan se na enem mestu zberemo vsi udeleženci kampov po Sloveniji. Zadnje tri prireditve so bile na ŽAK-u v Ljubljani.  Ob svečanem prihodu na prizorišče nas pozdravijo starši, sorodniki in naključni obiskovalci ki jih je vsako leto več. Ne manjka državna himna. V okviru rdeče niti  se predstavimo staršem. Odigrali smo že svetovno in evropsko prvenstvo z vsemi tekmami. Letos nas čaka mini liga prvakov.

Veseli nas, da je v letošnjem letu k sodelovanju pristopila Nogometna zveza Slovenije. Vzpodbuda, da je naše delo pravilno in uspešno in ideja, da prvi teden v juliju postane teden otroškega nogometa v Sloveniji dobiva svojo obliko. Z veseljem lahko napišemo, da bo letošnja zaključna prireditev v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju.

 

Kratek opis NNC 

Center se je odprl leta 2016 in je zrasel je v zelenem okolju na obrobju Brda na nekdanjem hipodromu. Zajema tri nogometna igrišča z naravno travo, večnamenski vadbeni športni objekt in upravno stavbo NZS.

Znotraj nacionalnega nogometnega centra je v osnovi predvideno izvajanje reprezentančnih aktivnosti, brez dvoma pa center s svojimi kapacitetami lahko zadovolji tudi zahteve domačih in tujih nogometnih klubov. Večnamenski športni objekt je postavljen neposredno ob nogometnih igriščih, sam objekt pa je zasnovan na način, da  lahko širše pozitivno vpliva tudi na področju medijskih in marketinških aktivnosti, saj omogoča spremljanje uradnih treningov in drugih dogodkov tako medijskim predstavnikom, kot tudi partnerjem in drugim vabljenim gostom.

Povezava do uradne strani CENTRA.

 

  

ZAKLJUČNA PRIREDITEV

NACIONALNI NOGOMETNI CENTER BRDO PRI KRANJU

Sobota, 8. julij 2017

 

URNIK 

 

 

Prihod udeležencev zjutraj med 8.00 - 8.30!

 

8.45: Zbor na travnatem igrišču skupaj s strokovnim vodstvom

8.50: Pozdrav organizatorja

9.00: Slovenska himna

9.05: Skupno ogrevanje

9.10-10.15:                 1.del CHAMPIONS LEAGUE – po skupinah na  igriščih 1 do 8.

10.20: Skupno slikanje

10.40-11.20:               2.del CHAMPIONS LEAGUE

11.30: Predaja dresa izžrebanemu udeležencu in nagradna humanitarna igra za starše na igrišču 1 in 2. Hkrati nagradna igra pokrovitelja VIKI - streljanje na gol otrok (zmagovalci posameznih kampov).

11.50:                        Polfinale CL - hkrati starejši (igrišči 1. in 2.) in mlajši (igrišči 4. in 5.)

12.15: Predaja nagrade zmagovalcu nagradne igre za starše (P) in predaja sredstev za humanitarno društvo za fenilketonurijo.

12.25: Plesni nastop in predstavitev himne Slovenija kampa

12.35:                         Finale CL

 

12.55: Podelitev priznanj vsem udeležencem ter zaključni govor organizatorja    

 

NUJNA NAVODILA ZA VAS STARŠE! 

Za potrebe zaključne prireditve SLOVENIJA KAMP 2017 smo uredili prehod preko parka Kongresnega centra BRDO, ki si ga lahko po zaključku tudi ogledate.  Na spodnji sliki narisan potek poti do NNC prek parka Brdo. 

GIBANJE PO OBJEKTU NACIONALNEGA NOGOMETNEGA CENTRA

Če želimo tudi v bodoče izvajati zaključno prireditev na NNC, smo primorani upoštevati stroga pravila, ki se nanašajo predvsem na travnate površine. Na tem mestu vas naprošamo, da upoštevate navodila naših rediteljev, ki NIKOMUR ne bodo dovolili, da se giba med igrišči in po igriščih. Ta dan je namenjen vašim otrokom, naj jim ostane v lepem spominu. Nacionalni nogometni center je kraj, kjer se pripravljajo vse naše nogometne reprezentance na najbolj pomembne nastope, prav je da izkažemo primeren odnos.

NASVET:   VREMENSKA NAPOVED ZA SOBOTO NAPOVEDUJE NADALJEVANJE VROČINSKEGA VALA.  UPAMO, DA BODO NEVIHTNI OBLAKI VSAJ MALO PREKRILI NEBO NAD NOGOMETNIM CENTROM. NOGOMETNI CENTER NIMA POKRITE TRIBUNE, ZATO SI PRISKRBITE POKRIVALA, DEŽNIKE  IN ZAŠČITNA SREDSTVA ZA SONCE - NAMAŽITE TUDI OTROKE. ZA NJIHOVO ZADOSTNO HIDRACIJO BOMO PRIMERNO POSKRBELI MI. NA OBJEKTU BO TUDI MOŽNO KUPITI PIJAČO, SLADOLED, IN TUDI KAKŠEN HOT DOG. LETOS ZA PREHRANO ŠE NISMO POSKRBELI, KER SMO POZNO IZVEDELI ZA  MOŽNOST. DRUGO LETO BOMO UPAM LAHKO PONUDILI OTROKOM TUDI OBROK NA ZAKLJUČKU. VZEMITE JIM KAKŠEN PRIGRIZEK.  POTRUDILI SE BOMO, DA BO PRIREDITEV GLADKO POTEKALA IN SE ZAKLJUČILA V PREDVIDENEM TERMINU

 

 

SE VIDIMO NA ZAKLJUČKU NAJVEČJIH NOGOMETNIH POČITNIC ZA OTROKE V SLOVENIJI

 

facebook_page_plugin

Animacije letošnjega kampa so povezane z ligo prvakov